New Year tagged posts

jalan-jalan ke Pulau Penang – tahun baru 2015

penang

Dimana ya tempat nggak jauh dari Jakarta yang belum pernah (dan pengen banget) kita datengin? Jawabannya PENANG, Malaysia!

Jadi di akhir tahun 2014 gue memutuskan untuk terbang ke Penang bareng suami tercinta. Terbang ke Penang selama 2 jam 20 menit pake Air Asia agak lumayan deg2an karena hanya berjarak 2 hari dari jatuhnya penerbangan Air Asia QZ8501 Sby-SG (may they rest in peace). PLUS, kita berdua awalnya ketinggalan pesawat karena Terminal 3 MACET TOTAL hari itu. Ujung2nya kita berdua terbang besok paginya dengan membeli tiket baru...

Read More

Happy New Year 2014 from Chiang Mai – Lentern Festival

happynewyear

My New Year’s Eve is spent in Thailand’s northern city, the beautiful Chiang Mai. Starting from around 6pm, the Tha Phae Gate area and Tha Phae Road where most of the evening’s celebrations centered in Chiang Mai was already packed with people. Tha Phae Road itself is closed to traffic and it was lined with various food and drink stalls and a big stage for music and dance performances. Woohooo! Me likey!

Malam tahun baru gue kali ini gue rayain di sebuah kota cantik di Utara Thailand, berjarak 700 km dari Bangkok, bernama Chiang Mai...

Read More

Happy New Year 2013 from Paris!

Yep, I made it all the way to Paris this New Year. Counting down in front of the Eiffel Tower finally happened. Though I never actually did the counting, since it was a very busy night, so suddenly it was already 2013, everyone cheered in the drizzly night, and I drank my champagne while staring at the sparkling tower right in front of me! 😀

Yes, gue ada di Paris tahun ini untuk ngerayain tahun baru. Rasanya kayak mimpi. Kudu di cubit beberapa kali untuk mastiin kalo gue bener-bener ada di Paris, kota impian hampir seluruh umat di bumi...

Read More

Happy New Year 2012 from Singapore

newyear

This year we decided to have a count down in Singapore. So we flew there early in the morning and strolled around the city all day long. At 5 pm, we went to Church, attending a New Year’s Eve service at City Harvest Church, one of the biggest Churches in Singapore. It was a very awesome service. Loved it!

Tahun baru kali ini gue terbang ke tempat yang paling deket dan terjangkau yaitu Singapura! our lovely neighbour. Berangkat pagi di tanggal 31 Desember, gue menghabiskan satu harian untuk muter-muterin kota...

Read More